Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı (DOKKAF-24) - [Fuar]

DOĞU KARADENİZ KARİYER FUARI NEDİR?

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde bölgemizdeki 6 üniversitenin paydaşlığında “Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı (DOKKAF)” 8-9 Ocak 2024 (Pazartesi, Salı) tarihlerinde Trabzon Teknoloji Geliştirme Bölgesi, Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezi (Biyoinovas) binasında gerçekleşecektir.

Her bölümden öğrencilerine ve mezunlarına yönelik yüzlerce firmanın yer alacağı bu kapsamlı fuarda, mezun ve mezun adayları için iş imkânı, öğrenciler için staj imkânı bulabilecekleri bir ortam oluşturulacaktır.

Fuara farklı üniversitelerden ve bölgemizden toplam 15.000’den fazla öğrenci ve mezunun katılması öngörülmektedir. Öğrenciler ve mezunlar DOKKAF'24 kapsamında düzenlenecek olan etkinliklere ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabilecektir.

FUAR KÜNYESİ

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi

dokkaf@kariyer.ktu.edu.tr

Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı - DOKKAF’24