Sözleşmeli Personel Alım İlanı Kapsamında Yedeklerden Sırası İle Çağrılan Adaylara İlişkin Duyuru

Üniversitemiz tarafından 06 Şubat 2023 ve 10 Şubat 2023 tarihlerinde Resmî Gazetede ilan edilen 4/B Sözleşmeli Personel alımı ilanımıza yapılan başvurular neticesinde, asıl olarak yerleştirilmeye hak kazanan  adaylardan, belirtilen süre içerisinde istenilen evrakları teslim etmeyen veya hakkından feragat eden adayların yerlerine aşağıdaki bağlantı adreslerinde ismi belirtilen yedek adayların,  26 Nisan - 10 Mayıs 2023 tarihleri arasında  istenilen evrakları şahsen veya posta yolu ile Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına teslim etmesi/göndermesi gerekmektedir. Postada yaşanacak gecikmeler dikkate alınmayacak olup bundan Üniversitemiz sorumlu değildir.

Aday belgelerini süresi içerisinde teslim etmemesi durumunda bu hakkından vazgeçmiş sayılır.

Belgelerini teslim eden adayın evrak kontrolü ve arşiv araştırmaları olumlu olması halinde sözleşmeye davet için kendisine bildirimde bulunulacaktır.

Bu duyuru tebligat mahiyetindedir, adaya ayrıca yazılı bildirim yapılmayacaktır.

SONUÇLAR :

2023TRÜ108 ilan kodlu 2 (iki) kişilik Büro Personeli (Erkek/Kadın) alımı nihai değerlendirme sonucunda yedekten çağrılan adaylara ulaşmak için TIKLAYINIZ.

2023TRÜ109 ilan kodlu 7 (yedi) kişilik Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) alımı nihai değerlendirme sonucunda yedekten çağrılan adaylara ulaşmak için TIKLAYINIZ.

İSTENİLEN BELGELER:
- Yerleştirmeye Dair Başvuru Dilekçesi
- Sağlık Kurulu Raporu (Üniversite hastaneleri, tam teşekküllü devlet hastaneleri veya özel hastanelerden alınacaktır. Sağlık kurullarında psikiyatri hekiminin bulunması kaydıyla yerleştiği görevi yapmasına engel bulunmadığı ifadesi alınacak raporda açıkça belirtilecektir. "Örneğin, temizlik işlerinde çalıştırılmasında / koruma güvenlik olarak çalıştırılmasında / büro personeli olarak çalıştırılmasında sakınca bulunmamaktadır."
- Fotoğraf (4 Adet)

ÖNEMLİ NOT:
22/11/2010 tarihli ve 2010/1169 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar, 31/12/2010 tarih ve 27802 sayılı Resmî Gazetede yayımlanmış olup, Ek 1'inci maddesinin son fıkrasında yapılan değişiklikte; “Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinde itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.” hükmü bulunmaktadır.

İLETİŞİM:
Belge teslim süreciyle ilgili bilgi almak isteyen adaylar, 0 462 455 10 95 numaralı telefondan ve pdb@trabzon.edu.tr adresinden yardım alabilir.