TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Google'nin Oyun Uygulama Akademisi için Son Başvuru 16 Ekim 2022

Değerli Öğrencilerimiz,

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi destekleriyle Google Türkiye; Girişimcilik Vakfı ve T3 Girişim Merkezi işbirliğinde gerçekleştiren  Oyun ve Uygulama Akademisi'nin başvuruları devam ediyor.

Dijital ekonominin büyümesine, gençlerin dijital becerilerinin gelişmesine, teknoloji sektöründe istihdamın artmasına ve teknoloji odaklı girişimlerin çoğalmasına katkı sağlama hedefiyle kurulan akademi,  1 Aralık 2022'de eğitimlerine başlayacak. Akademiye  sıfırdan oyun veya uygulama geliştirmeyi öğrenmek isteyen 18-29 yaş arasındaki üniversiteli veya üniversite mezunu herkes başvuru yapabilecek.

450 saat ücretsiz ve online eğitimlerin verileceği akademide bursiyerler; alanlarında uzman eğitmen kadrosu ile Flutter, Unity ve Oyun Sanatı (Game Art) gibi oyun ve uygulama geliştirme eğitimlerine ücretsiz erişim imkanının yanı sıra, Coursera’da yer alan tamamen Türkçe Google Proje Yönetimi Sertifika Programı’na tam burslu dahil olabilecek  ve  yazılımcılar için İngilizce; temel girişimcilik, hukuk, finans ve insan kaynakları eğitimlerinden oluşan teknoloji girişimciliği eğitimlerine ve kariyer hızlandırma etkinliklerine katılabilecek. 

Kariyer Hızlandırma Etkinlikleri ile teknoloji ve yazılım sektöründen isimlerle bir araya gelme fırsatı yakalayacak olan bursiyerler, akademi boyunca geniş bir profesyonel ve girişimci ağına erişmenin yanı sıra, sektörel ihtiyaçları, trendleri ve iş alım süreçlerini uzmanlardan öğrenecekler. Akademi sonunda tüm öğrenimlerini uygulayacakları Mezuniyet Bootcamp’inde ise takımlar halinde oyun veya uygulama geliştiren bursiyerlerden jürinin oylarıyla seçilen ilk 3 takım  San Francisco’da girişimcilik ekosistemiyle tanışacakları geziye katılmaya ve özel girişimcilik destek ödüllerini almaya hak kazanacaklar. 

Değerli Gençler,

Yazılım dünyasında yerinizi almak istiyor; ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, ücretsiz ve online eğitimlerle yeni bir kariyer yolculuğuna başlama şansı yakalayacak 2000 genç bursiyer arasında yerinizi almak istiyorsanız, 16 Ekim 2022 tarihine kadar 3 adımdan oluşan başvuruyu tamamlayın.

 

Oyun ve Uygulama Akademisi’yle alakalı detaylı bilgi ve başvuru için;

👉 oyunveuygulamaakademisi.com

 

 

 

Menüyü Kapat