Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi 2022 Özel Yetenek Sınavları Yedek Adayların Ek Yerleştirme Başvuruları Hakkında!

2022 Özel yetenek Sınavları Yedek listelerinde yer alıp Ek Yerleştirme yoluyla kesin kayıt yaptırmak isteyen adayların,

• 2022 Özel Yetenek Sınavlarında aldıkları Yerleştirme Puanlarını (YP) ve sıralamalarını da gösteren belge ile bizzat veya faks (0462 228 12 83) yoluyla 31 Ağustos- 6 Eylül 2022 mesai bitimine kadar (17:00) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı’na başvuru yapmaları gerekmektedir.
  • Ek Yerleştirmeye başvuran adaylar, Yerleştirme Puanlarına göre en yüksekten en düşüğe kadar sıralanır ve boş kontenjan sayısı kadar aday kesin kayıt yaptırma hakkı kazanmış olur. Ek Yerleştirmeye hak kazanan adayların isimleri ek yerleştirme tarihlerinin bitiminden bir gün sonra  Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi'nin internet sayfasında ilan edilirler.
  • Ek yerleştirme ile yerleşen öğrencilerin kesin kayıt işlem tarihleri  Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından duyurulacaktır.
  • Kontenjanların yine boş kalması durumunda yapılacak uygulama için Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Yönetim Kurulu yetkilidir.