2022-2023 Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Sınav Tarih ve Saatleri Açıklandı!

Trabzon Üniversitesi

Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Sahne Sanatları Programı Özel Yetenek Sınavı Tarih ve Saatleri

1. Aşama Sınavı 22 Ağustos Pazartesi günü yapılacaktır. Sınav saat 09.30 ‘da başlayacaktır. Sınav saat dilimleri aşağıdaki listede yer almaktadır.

1. Aşama Sınavı sonuçları 22 Ağustos Pazartesi günü saat 18.00 ‘da Devlet Konservatuvarı internet sitesinde ilan edilecektir.

1. Aşama Sınavını başarıyla tamamlayan adaylar için 2. Aşama Sınavı 23 Ağustos Salı günü yapılacaktır. Sınav saat 09.30’da başlayacaktır.

2. Aşama Sınav sonucu 23 Ağustos Salı günü saat 17.00’da Devlet Konservatuvarı internet Sitesi’nde ilan edilecektir.

"Sınavlar Trabzon Üniversitesi’nin Akçaabat’ta bulunan Merkez Kampüsü içindeki Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi’nde yapılacaktır."

Adayların 1. Aşama sınavına giriş saatlerini görmek için tıklayınız.