4/B Sözleşmeli Personel Alımı Ön Değerlendirme Sonuçları

Üniversitemiz tarafından 10 Haziran 2022 tarihinde Resmi Gazetede ilan edilen sözleşmeli personel pozisyonlarına yapılan başvurular sonucunda ön değerlendirme sonuçları ilan kodları itibarıyla aşağıdaki bağlantı adreslerinden erişime açılmıştır.

Varsa sıralama sonuçlarına itiraz eden adayların en geç 07 Temmuz 2022 tarihi mesai bitimine kadar dilekçelerini Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri veya dilekçelerini pdb@trabzon.edu.tr adresine PDF ortamında iletmeleri gerekmektedir.  Belirtilen süreye kadar ulaşmayan veya T.C. kimlik numarası, adı, soyadı, imza ve adres bilgileri bulunmayan itiraz dilekçeleri işleme alınmayacaktır.

Nihai değerlendirme sonuçları 08 Temmuz 2022 Cuma günü ilan edilecek ve kazanan adayların teslim etmeleri gereken belgeler ile diğer hususlar ayrıntılı olarak duyurulacaktır.

Bu duyuru tebligat mahiyetindedir, adaylara ayrıca yazılı bildirim yapılmayacaktır.

SONUÇLAR :

2022TRÜ120 ilan kodlu 1 (bir) kişilik Diyetisyen alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

2022TRÜ121 ilan kodlu 1 (bir) kişilik Tekniker alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

2022TRÜ122 ilan kodlu 1 (bir) kişilik Teknisyen alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

2022TRÜ123 ilan kodlu 6 (altı) kişilik Büro Personeli alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

2022TRÜ124 ilan kodlu 8 (sekiz) kişilik Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

2022TRÜ125 ilan kodlu 1 (bir) kişilik Destek Personeli (Isıtma-Erkek) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

2022TRÜ126 ilan kodlu 5 (beş) kişilik Destek Personeli (Temizlik Görevlisi-Erkek) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

2022TRÜ127 ilan kodlu 2 (iki) kişilik Destek Personeli (Temizlik Görevlisi-Kadın) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.