TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Sürekli İşçi Alım İlanına İlişkin Yedekten Çağırma Duyurusu

4857 sayılı İş Kanunu ile "Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" ve "Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümleri uyarınca Üniversitemiz bünyesinde sürekli işçi kadrosunda çalıştırılmak üzere 1 adet Eski Hükümlü / Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan (Temizlik Görevlisi) alımı için yedekten çağırma sonucuna ilişkin liste aşağıda yer almaktadır.


Söz konusu pozisyona  yerleşmeye hak kazanan adayın 1 Temmuz 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar aşağıda istenilen belgeleri tamamlamak suretiyle Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapması gerekmektedir.

 

Belgelerini süresi içerisinde teslim etmeyen aday bu hakkından vazgeçmiş sayılır.

Belgelerini teslim eden adayın evrak kontrolü ve arşiv araştırması olumlu olması halinde sözleşmeye davet için kendisine bildirimde bulunulacaktır. 

Bu duyuru tebligat mahiyetindedir, adaya ayrıca yazılı bildirim yapılmayacaktır. 


 
ESKİ HÜKÜMLÜ TEMİZLİK GÖREVLİSİ
Liste İçin TIKLAYINIZ...

ESKİ HÜKÜMLÜ TEMİZLİK GÖREVLİSİ İÇİN İSTENİLEN BELGELER:

Yerleştirmeye Dair Başvuru Dilekçesi

- Sağlık Kurulu Raporu (Üniversite hastaneleri, tam teşekküllü devlet hastaneleri veya özel hastanelerden alınacaktır. Sağlık kurullarında psikiyatri hekiminin bulunması kaydıyla yerleştiği görevi yapmasına engel bulunmadığı ifadesi alınacak raporda açıkça belirtilecektir. (Örneğin, Temizlik Görevlisi olarak çalıştırılmasında sakınca bulunmamaktadır.)

- Fotoğraf (3 Adet) 

 

İLETİŞİM:
Belge teslim süreciyle ilgili bilgi almak isteyen adaylar, 0 462 455 10 95, 0 462 455 10 92 numaralı telefonlardan ve pdb@trabzon.edu.tr adresinden yardım alabilir.

Menüyü Kapat