Öğretim Elemanı İlanı

Üniversitemizin çeşitli birimlerine, 2 Kasım 2018 tarihli ve 30583 sayılı Resmî  Gazete'de yayımlanan "Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının Belirlenmesine ve Kullanılmasına İlişkin Yönetmelik" kapsamında, 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesi hükümleri, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 09.11.2018 tarih ve 30590 sayılı Resmî Gazete’deyayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin” ilgili hükümleri uyarınca öğretim görevlisi ve 2547 sayılı Kanunun 50/d maddesi uyarınca araştırma görevlisi ve “Öncelikli Alanlardaki Araştırma Görevlisi Kadroları”na araştırma görevlisi alınacaktır. İlan metni için tıklayınız.