“Afet Eğitiminde Yenilikçi Bir Yaklaşım: Disiplinlerarası Afet Eğitimi DAFET” Projesi Kapanış Etkinlikleri

Yürütücülüğünü Trabzon Üniversitesi Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı başkanı Prof. Dr. Ayşegül ŞEYİHOĞLU’nun yaptığı ve TÜBİTAK tarafından 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları kapsamında desteklenmesi uygun görülen “Afet Eğitiminde Yenilikçi Bir Yaklaşım: Disiplinlerarası Afet Eğitimi (DAFET) isimli projenin etkinlikleri 31 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Etkinlik programının son günü olan 05.09.2020 tarihi saat 14.00’te Akçaabat Turizm Uygulama Oteli bahçesinde projenin kapanışı mahiyetinde “DAFET Sergisi açılıyor, Proje kapanıyor” isimli etkinlikler gerçekleştirilecektir. Söz konusu kapanış etkinlikleri kapsamında katılımcı öğretenlerin süreç boyunca geliştirdikleri materyallerin sergilenmesi; Trabzon’da yaşanan doğal afetlere ilişkin fotoğrafların sergilenmesi; Trabzon AFAD ve UMKE işbirliği ile arama kurtarma tatbikatının gerçekleştirilmesi; AFAD Başkanlığı tarafından görevlendirilen Deprem Simülasyon Tırının hizmet vermesi planlanmaktadır. Katılımınızı bekler, saygılar sunarız.

Proje internet sayfası için tıklayınız.

Proje sosyal medya hesapları: