Trabzon Üniversitesi İnternet Altyapısı, Dijital İmkânları ve Fiziksel Mekânlarını Üniversite Öğrencileriyle Paylaşıyor

Trabzon Üniversitesi olarak, Covid-19 pandemi sürecinde bütün yerleşkelerimizdeki internet altyapısı, dijital imkanlar ve fiziksel mekânlarımızı şehrimizde online olarak sınava girecek tüm üniversite öğrencileri ile paylaşmaktan onur ve mutluluk duyarız.

Bu amaçla, sınav oturumları öncesinde tekrar dezenfekte edilerek havalandırılacak olan bilgisayar laboratuarlarımızda, pandemi önlemleri çerçevesinde şehrimizdeki üniversite öğrencileri gerek Üniversitemizin internet ve dijital imkanları gerekse yanlarında getirecekleri kişisel bilgisayarları ile rahat ve güvenli bir ortamda sınavlarına girebileceklerdir.

Bu çerçevede, isteyen öğrenciler Üniversitemizin kurumsal internet sayfasından 8 Haziran 2020 Pazartesi gününden itibaren rezervasyon yaparak, mesai günlerinde 08.00-17.00 saatleri arasında bu imkânlardan yararlanabileceklerdir.

Bu vesile ile, sınava girecek bütün öğrencilerimize çalışmalarında kolaylıklar diler, sorunsuz ve başarılı bir sınav dönemi geçirmelerini niyaz ederim.

Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU

Rektör

Bilgisayar laboratuvarlarının kullanımı için faaliyete geçiliren E-Radevu Sistemi hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız.