Bahar Dönemi Sınavları ile İlgili Bilgilendirme

Sevgili Öğrencilerimiz,

23 Mart 2020 tarihinden itibaren sürdürdüğümüz uzaktan eğitim ile ders verme süreci, 22 Mayıs 2020 Cuma günü sona erecektir. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) başkanlığının 11 Mayıs 2020 gün ve 30480 sayılı yazısı gereği 2019-2020 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılına ait tüm sınavlarınız dijital imkânlar kullanılarak veya uzaktan eğitim yöntemiyle, aşağıda sunulan kararlar doğrultusunda yapılacaktır.

Üniversitemizce alınan bu kararlar, COVID-19 küresel salgın döneminde sizlerin, ailelerinizin, arkadaşlarınızın ve toplumun tüm bireylerinin sağlığını korumayı, devletimizin ilgili kurum ve kuruluşları tarafından salgına karşı verilen mücadeleyi desteklemeyi ve salgının yayılmasına neden olacak her türlü hareketlilik ve riskleri en aza indirmeyi amaçlamaktadır.

Bu süreçte sizlere nitelikli eğitim ve öğretim hizmetleri sunmak için tüm imkânlarıyla faydalı olmaya çalışan Üniversitemizin ilgili birimlerini ve değerli öğretim elemanlarımızı dikkatle takip ediniz ve bu konularda sadece Üniversitemizin kurumsal iletişim kanallarından Rektörlüğümüzce yapılan açıklamaları dikkate alınız. Bu vesileyle, hepinize sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.

Evde kalın, hoşça kalın, sevgiyle kalın.

Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU

Rektör

1. Trabzon Üniversitesi 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yıl/Yarıyıl Sonu Sınavları ve Stajlara İlişkin Kararları görmek için tıklayınız…
  2. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı (Pandemi Dönemi) Ön lisans, Lisans ve Lisansüstü Akademik Takvimi görmek için tıklayınız