TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği' ne Yönelik Başvuru Hazırlama Çalıştayı

Değerli Akademisyenler,

Yurt içinde düzenlenecek olan teorik/uygulamalı bilimsel eğitim etkinliklerinin (kurs ve seminer) düzenlenmesine destek veren TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı 2020 yılı 1. dönem başvuruları alınmaya başlanmıştır. Başvurular 27 Mart'ta sona erecektir.

Trabzon Üniversitesi Teknoloji Transferi ve Proje Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından, TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği' ne başvurmayı düşünen akademisyenlerin başvurularını uygulamalı olarak hazırlayacakları bir çalıştay düzenlenecektir. TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği' ne başvurmayı düşünen akademisyenlerin yapılacak çalıştaya katılım durumlarını aşağıdaki form üzerinden 10 Mart'a kadar belirtmeleri gerekmektedir. Çalıştay yer ve tarih bilgisi katılımcıların başvuruları tamamlandıktan sonra belirlenecektir ve duyurulacaktır.

Çalıştay Başvuru Formu

Çağrı detaylara https://www.tubitak.gov.tr/tr/destekler/bilimsel-etkinlik/etkinlik-duzenleme-destekleri/icerik-2237-a-bilimsel-egitim-etkinlikleri-destegi adresinden erişebilirsiniz.

Çalıştaya katılacak akademisyenlerin başvurmayı istedikleri TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinliğine ilişkin aşağıdaki bilgilerle çalıştaya gelmeleri kolaylık sağlayacaktır.

1. Etkinliğin Amacı ve Kapsamı
  2. Katılımcı Listesi veya Kriterleri