Teknoloji Transferi ve Proje Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Proje Destekleri Bilgilendirme Etkinlikleri

Trabzon Üniversitesi Teknoloji Transferi ve Proje Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak birimimizin verdiği desteklerin bilinirliğinin sağlanması, akademisyenlerle buluşma ve ilgili proje desteklerine yönelik bilgilendirmelerin sağlanması amacıyla üniversitemiz akademik birimlerinde toplantılar düzenlenecektir.

Bu toplantıların ilk ikisi; 20 Ocak’ta Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu’nda ve 22 Ocak’ta İlahiyat Fakültesi’nde gerçekleştirilecektir. 2019-2020 Bahar dönemi boyunca üniversitemiz farklı birimlerinde gerçekleştirilecek etkinliklerin duyuruları üniversitemiz web sayfasından paylaşılacaktır.