Akademik ve İdari Personel ile Eşlerine Yönelik “Anne-Baba Eğitimi"

ANNE-BABA EĞİTİMİ

• Olumlu ebeveyn becerileri sergileyebilmek.
  • Daha iyimser anne babalar olmak.
  • Çocukları dinlemeyi öğrenmek ve duygusal yaralarını sarmak.
  • Çocuklara problemleriyle nasıl baş edebileceklerini öğretebilmek.
  • Çocukların anlama ve kavrama yeteneklerini geliştirebilmek.
  • Kardeş çatışmalarında arabuluculuk yapabilmek.
  • Kıskançlıkla başa çıkabilmek.
  • Anlayış, sempati ve sorumluluk kazandırabilmek.
  • Öfkeyle başa çıkabilmek;

gibi bir çok konuyla ilgili anne-babaları bilgilendirmek amacıyla PDR Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından eğitimler gerçekleştirilecektir. Üniversitemiz tüm akademik ve idari personeli ile eşlerine açık bu eğitime başvurular üniversitemizin internet sayfası üzerinden ya da bizzat PDR Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne mesai saatleri içerisinde yapılabilir.

Akademik personel ve işlerine yönelik eğitimlerin 23.01.2020 perşembe günü saat 10:30-12:00 ile 13:30-15:00 arasında yapılması planlanmaktadır. Başvurular 20.01.2020 pazartesi gününe kadar mesai saatleri içerisinde yapılabilir.

İdari personel ve eşlerine yönelik eğitimlerin 02.01.2020 perşembe günü saat 10:30-12:00 ile 13:30-15:00 arasında yapılması planlanmaktadır. Başvurular 31.12.2019 pazartesi gününe kadar mesai saatleri içerisinde yapılabilir.

** Çevrimiçi başvuru için TIKLAYINIZ.