“Dijital Çağda Öğretmen Adaylarının Dönüşümü için Dijital Yeterlik Eğitimi-II”

Trabzon Üniversitesi bünyesinde 03-08 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan “Dijital Çağda Öğretmen Adaylarının Dönüşümü için Dijital Yeterlik Eğitimi-II”  bilimsel eğitim etkinliğine, siz değerli öğretmen adaylarımızı bekliyoruz. Etkinliğe Türkiye genelinde eğitim fakültelerinin üçüncü ve dördüncü sınıflarında okuyan öğretmen adayları başvuru yapabilmektedir.

TÜBİTAK 2237-A bilimsel eğitim etkinlikleri kapsamında desteklenen bu eğitimde, katılımcıların yol, konaklama ve iaşe (yemek ve ara ikramlar) ücretleri TÜBİTAK’ın belirlediği çerçevede karşılanacaktır.

Eğitime katılmak isteyen öğretmen adaylarının, etkinlik internet sayfasında yer alan  “Başvuru Formunu” eksiksiz olarak doldurmaları gerekmektedir. Detaylı bilgiye eğitim etkinliğinin internet sayfasından ulaşabilirsiniz.