Kurum İçi Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları (Bölümler Arası)

Antrenörlük Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları (Bölümler Arası) için tıklayınız.

Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları (Bölümler Arası) için tıklayınız.

Eğitim Bilimleri Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları (Bölümler Arası) için tıklayınız.

İlahiyat Fakültesi Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları (Bölümler Arası) için tıklayınız.

Matematik ve Fen Bilimleri Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları (Bölümler Arası) için tıklayınız.

Özel Eğitim Bölümü Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları (Bölümler Arası) için tıklayınız.

Temel Eğitim Bölümü Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları (Bölümler Arası) için tıklayınız.

Türkçe ve Sosyal Bilimler Bölümü Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları (Bölümler Arası) için tıklayınız.