Lisans Tamamlama Programlarına Kayıt Yaptıracak Öğrencilere İlişkin Duyuru

Lisans Tamamlama Programlarına  Kayıt Yaptıracak Öğrenciler;

Elektronik kayıt (e-Kayıt) yapacak öğrencilerin, e-devlet kapısı üzerinden 7 Ağustos 2019 - 15 Ağustos 2019 tarihleri arasında kayıt işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

E- Kayıt yapacak öğrenciler  e-devlet şifreleri ile https://www.turkiye.gov.tr adresine giriş yaparak, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bölümünden kayıt işlemlerini yapabileceklerdir.

Başvurularını elden teslim edecek olan öğrencilerin, 19 Ağustos 2019-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına bizzat gelerek başvuru işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Kayıt Adresi: Trabzon Üniversitesi Rektörlüğü, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Bürosu, F Blok, Söğütlü Mah. Adnan Kahveci Bulvarı, Akçaabat/TRABZON

Kayıt için gerekli belgeler:

1- 2 Adet fotoğraf

2- Onaylı önlisans transkripti