Özel Öğrenciler TÜBİTAK 4006 için Kampüsümüzde

Karadeniz Özel Eğitim Meslek Okulu özel öğrencileri tarafından sömestr başından bu yana hazırlanan eserler, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Kapsamında Üniversitemizde sergilendi. Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi fuaye alanında açılan sergide ev sahibi olarak hazır bulunan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla Çimer ve Fatih Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Raziye Erdem ile bölüm öğretim elemanları ve öğretmen adayları, konuklara ve öğrencilere yakın ilgi gösterdi. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatma Zehra Aydın ve Karadeniz Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Fazlı Bal gördükleri ilgi nedeniyle memnuniyetlerini dile getirirken, stantları gezenler birbirinden güzel eserler karşısında merak ve hayranlıklarını gizleyemedi. Sergilenen eserlerle ilgili bilgi alan Üniversitemiz öğrencileri de sergide bol bol fotoğraf çekti.

Projenin Destekleme Programları çerçevesinde TÜBİTAK himayesinde yürütüldüğünü belirten Dr. Öğr. Üyesi Raziye Erdem, “Özel eğitim alan öğrencilerimiz son derece başarılı çalışmalar ortaya koymuşlar. Bilim Fuarı Sergisi adı altında kampüsümüzde açtıkları sergide doğal dengenin korunmasından duyarlı tüketime, hibrit üretimden sabun imalatına, ahşap ürünlerden geri dönüşüme kadar birçok alanda birbirinden güzel fikir ve eserlerle karşımıza çıktılar. Bizi hem şaşırttılar, hem de ümit aşıladılar” ifadelerini kullandı. Aynı zamanda Fatih Eğitim Fakültesi Dekan Vekilliği görevini üstlenen Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla Çimer de özel öğrencilerle yakından ilgilenerek, sergilenen ürünlerle ilgili bilgi aldı. Çimer, Üniversitemizde böyle anlamlı bir etkinlik düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.