TRABZON ÜNİVERSİTESİ

Oda Müziği Konseri Beğeniyle Dinlendi

Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı ve Fatih Eğitim Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı ortaklığıyla oda müziği konseri düzenlendi.

Fatih Merkez Yerleşkesi Mahmut Goloğlu Kültür Merkezindeki etkinlikte Doç. Dr. Yalçın Yıldız, Dr. Öğr. Üyesi E. Merve Seçkin Hatay, Dr. Öğr. Üyesi Koray Ilgar, Arş. Gör. Dr. Gamze Karanis sahne aldı.

Beğeni ile konseri dinleyen akademisyenlerimiz, öğrencilerimiz ve misafirler konserden büyük keyif aldıklarını dile getirdi. Flüt, çello ve piyanodan oluşan grup dinleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Haydn, Mozart ve Doppler’den seçme eserler başarıyla icra edilirken dinleyicilerin birçoğu konseri video kayda alarak konsere gelemeyen sevdikleriyle paylaştı.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yalçın Yıldız, oda müziği konserinde müzikseverlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Müzikseverlerin desteğiyle motive olduklarını ifade eden Yıldız, “Konsere katılım bizler için çok kıymet taşıyor. Üniversitemizin yetkin kadrosuyla, bilimsel ve sanatsal anlamda bölgenin öncü üniversitelerinden biriyiz. Bundan sonra da benzer konserlerimiz olacak” dedi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat